Het team van Dierenverzorging Vlaardingen

Mijn naam is Kristel Suurland, 33 jaar en samenwonend met mijn gezin (dochtertje 4 jaar oud) in de Indische buurt te Vlaardingen. Daarnaast hebben we een lieve hond Bing en een eigenwijze, maar lieve kat Mickey. Al vanaf jongs af aan heb ik een voorliefde voor dieren en geniet ik van wandelen in de natuur. 

 

Sinds November '16 heb ik mijn opleiding bij de Martin Gaus Academie succesvol afgerond en ben ik HUS gecertificeerd.

Mijn naam is Larissa van den Beemt, 21 jaar en samenwonend met mijn vriend in de Holy te Vlaardingen. Vanaf jongs af aan heb ik verschillende huisdieren gehad en is het verzorgen van huisdieren mijn passie.

 

Als dierenverzorger bij Dierenverzorging Vlaardingen hou ik mij voornamelijk bezig met de dienst "Verzorging aan huis". Ik vind het erg leuk om tijdens uw afwezigheid ervoor te zorgen dat uw huisdier niets tekort komt op het gebied van liefdevolle zorg en aandacht. 

 

Samen zullen wij er altijd voor zorgen dat uw huisdier een goede tijd beleeft, goede zorg en persoonlijke aandacht krijgt. Wij behandelen de dieren als onze eigen huisdieren. De huisdieren die wij al jaren verzorgen zijn onze maatjes geworden en door de jaren heen zijn wij echt van deze dieren gaan houden.