Wie ben ik?

Mijn naam is Kristel Suurland, 37 jaar en eigenaresse van Dierenverzorging Vlaardingen. Ik ben samenwonend met mijn gezin (man, dochtertje 2014 en zoontje 2020) in de Indische buurt in Vlaardingen.  Al vanaf jongs af aan heb ik een voorliefde voor dieren en geniet ik van wandelen in de natuur. Ik houd mij bezig met de verzorging van de huisdieren bij de klant thuis in Vlaardingen. Wij vangen ook honden op tijdens vakanties. 

 

Mijn 'werk' is mijn passie, maar het voelt eigenlijk helemaal niet al werk, zo leuk vind ik het :D 

 

Dierenverzorging vlaardingen bestaat nu al in totaal 15 jaar. Deze droom is heel vroeg ontstaan toen ik als kind al honden uitliet van buurtbewoners. Het bedrijf is langzaamaan gestart door mijn toenmalige hond Bing. Bing had geen makkelijke start gehad en voor de socialisatie leek het me goed dat hij veel met andere honden in aanraking zou komen. Ik liet andere honden uit en paste op honden. Ik deed dat samen met Bing. Voor de socialisatie van Bing was dit erg goed.

 

Helaas is Bing in oktober 2021 ingeslapen.

 

Naast Bing hadden we ook nog een kat Mickey. Een lieve, maar eigenwijze rode kater. Helaas is Mickey een jaar later ingeslapen. 

 

We zijn als gezin gek op dieren, maar nog even niet toe om zelf weer een dier in huis te nemen. We bieden daarom een vakantieadres aan voor honden zodat we toch kunnen genieten met dieren om ons heen. 

 

Ook bied ik de service "kattenoppas aan huis" aan. Bij deze dienst kom ik bij de klant thuis om de huisdieren te verzorgen. Ik verzorg de dieren met liefde en heb een rustige toenadering zodat ze aan me kunnen wennen.