Reviews over Dierenverzorging Vlaardingen

Bent u tevreden over een product of de dienstverlening van Dierenverzorging Vlaardingen? Wij waarderen uw berichtje..!

Commentaren: 35
  • #35

    Fleur Hofstede (maandag, 10 december 2018 12:29)

    Superblij met de goede zorg van Kristel voor onze twee cavia’s Luna en Peppa tijdens ons weekendje weg! Elke dag even een foto van de twee genietend van vers voer, hooi, groente en vers water. In de toekomst weten we haar te vinden!

  • #34

    Agnes Mooiweer (donderdag, 17 mei 2018 20:20)

    Ik ben heel tevreden over Kristel. Ze was heel lief voor mijn 3 katten. Ik kreeg tijdens mijn vakantie ook regelmatig foto’s en filmpjes van haar over de katten. Dat waardeerde ik zeer. Toppertje!!!!

  • #33

    Caroline (zondag, 13 mei 2018 12:30)

    Nora en ik zijn superblij met Kristels uitlaatservice! Deze Rottweiler (herplaatser) van 9 maanden, met zo haar puberstreekjes is bij Kristel in vakkundige handen. Ze heeft goed inzicht in het karakter en het gedrag en weet goede inschattingen te maken van leuke uitlaatcombinaties. Het is heerlijk om te zien op de filmpjes hoe Noor met vriendje Keesje vrolijk rond-scheurt en door het water plonst. Mooie ervaringen voor haar ontwikkeling en een fijne uitlaatklep voor al haar energie. Nora was wat angstig voor soortgenoten, maar ziet daar nu steeds meer de lol van in! Ik kijk iedere week uit naar de prachtige foto's en filmpjes die Kristel vd wandeling stuurt; de korte info van hoe het gegaan is en de blije Nora, die tevreden in haar mand stort.

  • #32

    Pauline (donderdag, 10 mei 2018)

    Kees was een verlegen hondje toen hij voor het eerst met Kristel meeging, geen allemansvriend. Maar kristel stuurt wekelijks filmpjes waaruit blijkt dat Kees zijn terughoudendheid overboord heeft gegooid. Hij geniet van de wandelingen en zwempartijen en komt altijd nat en vies weer thuis, zoals het een jonge hond betaamd! Prima, kleinschalige, persoonlijke service! Ik ben dik tevreden en kees ook!!

  • #31

    Anita (donderdag, 10 mei 2018 17:40)

    Superblij met Kristel als oppas voor onze 3 katten ! Fijn om goed op de hoogte te blijven van het wel en wee van onze poezenbeesten tijdens onze vakantie. Bij thuiskomst alles prima in orde. Wij kunnen voortaan gerust op vakantie nu we weten dat onze poezen in goede handen zijn �

  • #30

    Bart en Kimberly Wagemans (zondag, 15 april 2018 17:45)

    Na verhuizing moesten wij op zoek naar een nieuwe oppas voor onze katten en kippen. Na een persoonlijke kennismaking (waarbij alles goed genoteerd en bijgehouden werd per klant) zijn wij na 2 korte vakanties zeer tevreden. Daar werd ook duidelijk dat ze veel ervaring heeft met dieren en vanuit de dieren hiermee bezig is.

    Wij worden via Whatsapp goed op de hoogte gehouden van de dieren met foto’s en ze geeft daarbij aan wat ze allemaal gedaan heeft. Zo kan je evt. ook alsnog wensen doorgeven tijdens je afwezigheid die je vergeten was. De sleutel van de woning kan ze altijd bijhouden of elke keer teruggeven en dit wordt met een contract/verklaring vastgelegd.

    In mei 3 weken vakantie gepland staan. Over onze dieren hoeven we ons op deze manier geen zorgen te maken.

  • #29

    Rimmert en Carolien (zondag, 15 april 2018 13:23)

    We zijn superblij met Kristel als uitlaatster voor onze hond. Ons hondje komt uit Roemenië en is daar van de straat geplukt. Ze is heel erg bang voor vreemden en daar gaat Kristel heel goed mee om. Laatst mocht ze haar zelfs voor het eerst aaien! Echt super.

  • #28

    Annick Lamers (vrijdag, 05 januari 2018 21:15)

    In de week van Kerst heeft mijn lieve, oude labrador (12,5 jaar) bij Kristel gelogeerd. Door zijn leeftijd is het beestje wat onzeker geworden en dit zou pas zijn 4e logeeradres zijn. Ik was daardoor best zenuwachtig, maar Kristel stelde ons allebei meteen op ons gemak. James voelde zich duidelijk meteen heel erg thuis, gezien de foto's die Kristel bijna elke dag stuurde. Zo kon ik heerlijk ontspannen tijdens mijn vakantie. En James was nog nooit zo ontspannen toen ik hem kwam ophalen! Hopelijk houdt hij het nog lang genoeg vol om er vaker te kunnen logeren. Kristel, bedankt!!

  • #27

    Astrid Weij (zondag, 10 december 2017 23:48)

    Gedurende mijn revalidatie na een knie operatie heeft Kristel onze hond gelopen tot grote tevredenheid. Ook Finn was heel erg op haar gesteld en keek uit naar haar komst. Sinds kort kan ik weer zelf de hond uitlaten maar in het nieuwe jaar volgt nog een operatie en dan zal ik zeker weer een beroep op Kristel doen!

  • #26

    Marielle (donderdag, 07 december 2017 16:35)

    Kristel heeft dagelijks met Oscar gewandeld terwijl mijn moeder herstelde van een heupoperatie. Fantastisch dat zo iets mogelijk is. Iedereen happy :)

  • #25

    Mariella Pop (vrijdag, 13 oktober 2017 12:57)

    Wat zijn wij blij met de goede zorg van Kristel. Met een gerust hart op vakantie ! Zorgzaam netjes en alles is goed overleg.
    Bedankt namens de katten en papegaaien :)

  • #24

    Laura (donderdag, 05 oktober 2017 20:31)

    I had the pleasure to have Kristel as my cats keeper when I was on holidays. My kitties were very well taken care of and they were very happy!

  • #23

    Ines en Johan (dinsdag, 26 september 2017 18:08)

    Zeer tevreden de katten zijn niks te kort gekomen. Erg fijn om te af en toe een berichtje te krijgen van Kristel of beantwoord hoe het met het de katten is. Ook de service om thuis te komen alles schoon is geweldig.

  • #22

    Linda (maandag, 25 september 2017 14:38)

    Fijne dierenverzorging aan huis, niet alleen voor de katten maar ook voor onze kippen. Heel fijn om geregeld een update met foto's te krijgen en dat er veel mogelijk is ook op korte termijn!

  • #21

    m.willekes (maandag, 11 september 2017 10:21)

    Reageerd op kristel en neemt dar ook de tijd voor, echt een aanrader

  • #20

    m. willekes (maandag, 11 september 2017 10:05)

    Een geweldige verzorgser
    Brengt je huisdier echt tot rust en neemt de tijd voor je dieren. Zeker de eerste drie dagen stuurt foto,s en bekijkt hoe je hond ofkat

  • #19

    Petra (dinsdag, 29 augustus 2017 21:44)

    Kristel heeft de afgelopen twee weken op een hele fijne manier voor onze kat gezorgd. Geheel naar zijn wensen, lekker buiten als het mooi weer was en binnen als het minder was. Af en toe een foto en berichtje zidat we wisten hoe het met hem ging. Dat gaf een goed gevoel, zeker voor herhaling vatbaar!

  • #18

    Fam. Verstraten (dinsdag, 22 augustus 2017)

    Kristel heeft tijdens onze vakantie twee weken voor onze twee katten gezorgd. Het was fijn om af en toe een update en foto/filmpje te krijgen en leuk om te zien dat zelfs onze bange kat bij Kristel kwam kijken tijdens haar bezoek. Ook het huis zag er bij thuiskomt netjes uit. Een goed gevoel op vakantie en ook weer fijn thuiskomen! In de toekomst zullen wij zeker weer terug komen bij Kristel!

  • #17

    Magda (zondag, 06 augustus 2017 15:23)

    Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, mede omdat onze kat Duma werd verzorgd en geknuffeld door Kristel. De foto's en filmpjes af en toe waren echt heel fijn, net of we even de afstand konden overbruggen. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!

  • #16

    Anika (zondag, 09 juli 2017 20:38)

    Kristel is echt een super oppas! Ik had al tijden haar nummer in mijn telefoon toen ik haar lastminute belde. Ze heeft ervoor gezorgd dat we op die korte termijn nog kennis konden maken terwijl ze het best druk had. Ze is een hele prettige persoonlijkheid en heeft goed voor mijn katten gezorgd en zo een super leuke foto van mijn kat gestuurd.. Met een gerust hart weggeweest en fijn thuiskomen. Bedankt

  • #15

    Else (zaterdag, 01 juli 2017 11:39)

    Kristel heeft super goed voor onze katten gezorgd, echt heel fijn! De updates via een kort berichtje zijn ook heel fijn. Kristel is heel betrokken.

  • #14

    Claudia en Rob (zondag, 21 mei 2017 21:58)

    Kristel heeft 11 dagen voor onze katten Tinto en Diego gezorgd tijdens onze vakantie. We hebben een heel goed gevoel bij haar en onze katten ook. Ze hield ons via berichtjes en foto's op de hoogte, echt heel fijn! Kristel is echt gek op dieren....dat merk je en dat voel je! Wij blijven zeker gebruik van haar maken in de toekomst, ze is ons heel goed bevallen!

  • #13

    M Brokling (zaterdag, 11 maart 2017 23:41)

    Kristel heeft voor onze poes Suzi heel goed gezorgd. Zeker aan te bevelen....

  • #12

    Ellen O.M. (maandag, 06 maart 2017 17:04)

    Al een aantal jaren is mijn Spaanse chica Barra ongeveer een dag in de week te gast bij Kristel en haar gezin tot grote tevredenheid van mens en hond. Anders, kan ik verzekeren, hadden wij allang afscheid genomen van elkaar. Ons contact is informeel en Kristel is flexibel in haar planning.
    Barra houdt haar kop scheef en spitst haar oren als ik haar 's morgens zeg dat ze naar Bing gaat.
    Ze heeft het naar haar zin, lekker achter Mickey de kat aanjagen, broodje stelen uit de hand van
    Esmee, ze voelt zich thuis. En het fijne is, de kleine ondeugden worden haar vergeven.

  • #11

    Michelle (zondag, 05 maart 2017 09:04)

    Onze labrador wordt 3.x per week uitgelaten door Kristel. Ook al is Bo oud....ze vind het heerlijk om lekker op pad te gaan!

  • #10

    Maria (zaterdag, 04 maart 2017 20:57)

    Zaterdag 4 maart 2017.

    Kristel zorgt soms 4x per week voor mijn halve jack russel Tirsa.
    Een fijn gevoel dat zij dat doet en Tirsa is altijd blij dat Kristel haar op komt halen voor een wandelingetje.
    Een fijn vertrouwd gevoel dat ik altijd op haar kan rekenen.
    We zijn erg blij dat Kristel onze dierenverzorgster is en dat onze Tirsa in goede handen is.

  • #9

    Gerben (zaterdag, 04 maart 2017 15:46)

    Tot nu toe nog maar 2 keer gebruik gemaakt van Kristel, maar ze zorgt altijd erg goed voor mijn kat. Ik krijg dan of een filmpje, of een foto doorgestuurd. Echt super attent van haar! Ze is ook flexibel, en denkt fijn mee. Echt een aanrader, en ik blijf zeker gebruik van haar maken.

  • #8

    Rieneke (zaterdag, 04 maart 2017 15:31)

    Kristel zorgt een keer per week voor onze Labradormix Lola, op een dag dat we beiden de hele dag werken. Als er een keertje andere dagen bijkomen omdat we net te lang van huis zijn, is Kristel altijd flexibel. Ze houdt ons op de hoogte van bijzonderheden bij de wandeling en hoe het gaat met Lola. Onze hond is net een jaar oud en we hebben gekozen voor de "positieve opvoeding", Kristel denkt en helpt mee met de opvoeding en als het nodig is, overleggen we met elkaar. Als we Kristel of één van de andere honden waar ze voor zorgt tegenkomen in het park, is Lola door het dolle van blijdschap. De liefde is duidelijk wederzijds!

  • #7

    Rachel (zaterdag, 04 maart 2017 13:38)

    Kristel is erg goed voor de dieren. Het is dat persoonlijke en zeer betrokken bij de dieren. Altijd leuke wandelingen. Aan aandacht en liefde geen gebrek.

  • #6

    Ellen de Kievit (dinsdag, 24 januari 2017 16:43)

    Kristel heeft tijdens onze vakantie in januari voor onze 2 katten gezorgd, 2x per dag kwam ze op huisbezoek. Wij vinden Kristel een hele goede verzorger en willen haar hiervoor zeker aanbevelen.

  • #5

    Astrid (woensdag, 05 oktober 2016 15:13)

    Vandaag hebben we Lokum weer opgehaald bij "Dierenverzorging Vlaardingen". Vorig jaar heeft Lokum er een kleine twee weken doorgebracht en nu weer voor twee weken. Onze eigenwijze Lokum eet bij ons slecht maar daar was het geen probleem, ook lekker aan de hondensnoepjes. Samen met Bing kon hij het goed vinden. Via fotootjes en berichtjes werden we op de hoogte gehouden van hoe Lokum zich vermaakte en hoe t ging met hem. Erg fijn!

    Wij zijn blij met zo'n goede verzorging bij mensen in huis, dichtbij huis, een gezinnetje en ook nog een andere hond om mee te spelen. Genoeg aandacht

  • #4

    Jopa (dinsdag, 04 oktober 2016 20:24)

    Ik ben super tevreden over de uitlaatservice Dierenverzorging Vlaardingen van Kristel. 3 tot 4 dagen per week komen ze onze Macy ophalen, om vervolgens een wandeling met haar te maken. Aangezien mijn partner en ik dan aan het werk zijn, heeft Kristel een sleutel van ons huis.

    Ik wordt zeer goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen betreffende mijn hond, per mail of telefoon, en krijg ook nuttige tips. Wat ik verder prettig vind, is het feit dat ze variatie aanbrengen in wandelgebied en dat ik de wandelingen terug kan lezen op haar blog.

    Kortom: Ik vind dat Kristel haar uitlaatservice zeer serieus en professioneel aanpakt!

  • #3

    Ilse (maandag, 03 oktober 2016 12:00)

    Kristel heeft een geweldige hondenuitlaatservice. Wat ik zo fijn vind is hoe flexibel ze is. Als ik plots een lieve uitlaat nodig heb, dan staat ze klaar! Mijn hond Som is dol op haar...! Fijne persoonlijke aandacht, erg prettig!

  • #2

    Kirsten (maandag, 03 oktober 2016 10:14)

    Kristel is een fijne oppas. Ze heeft een tijdje op mijn hondje gepast en ik vond het fijn dat ze de opvoeding zo met mij afstemde en professioneel aanpakte. Mijn hondje vond het bij haar thuis superrrrr leuk. Haar eigen hond Bing is een echte lieverd en Kristel ging lekker wandelen met de honden in de parken bij ons in de buurt. Mijn hondje ging er graag heen.

    Groetjes

  • #1

    Fam Hozee (zondag, 02 oktober 2016 12:49)

    Kristel laat nu wekelijks onze Izzy uit. Voordat ze daarmee begonnen hebben we natuurlijk eerst kennisgemaakt. Ze hadden daarbij alle aandacht voor Izzy en het was fijn om te zien dat het direct klikte. Ze zijn heel rustig en geduldig met haar en dat heeft een goeie invloed op onze soms wat nerveuze Izzy. En nu, na een eerste logeerpartij van een week eerder dit jaar bij Kristel, Matthijs en hun Bing, zijn ze helemaal de beste vrienden :). Bedankt voor jullie goede zorgen en hopelijk kan Izzy nog jaren met jullie mee!