Kattenoppas aan huis

Gaat u op vakantie of een weekendje weg en wilt u uw huisdieren goed verzorgd achter laten? Dierenverzorging Vlaardingen neemt de liefdevolle zorg voor uw huisdieren tijdelijk over.

 

Poezen/kattenoppas

Met name poezen/katten blijven liever in hun vertrouwde omgeving. Het kan stressvol voor ze zijn om ze ergens anders onder te brengen. Dierenverzorging Vlaardingen komt bij u thuis en geeft uw huisdieren de verzorging die ze van u gewend zijn.  U kunt hier denken aan het eten geven, verversen van het water en de kattenbak uitscheppen en verschonen. Bovendien krijgt uw huisdier dezelfde persoonlijke aandacht die ze nodig hebben als u er niet bent. Hebben ze een ongelukje, dan ruimen we dat uiteraard op. Heeft u specifieke wensen dan is dat bespreekbaar. 

 

Kennismaking

We plannen altijd eerst even een intakegesprek in om kennis te maken met elkaar en met de huisdieren. Ook nemen we een vragen lijst door en zullen we we gewenste zorg samen doornemen. Als de sleuteloverdracht plaats vind teken ik een sleutelcontract, waarin ik verklaar zorgvuldig met de sleutel om te zullen gaan.

Heeft u andere huisdieren als katten?

Aangezien ik de meeste aanvragen voor katten binnen krijg, verzorg ik ook kippen, konijnen, cavia's en vogels. Zoekt u een oppas voor andere huisdieren, kunt u ook contact met mij opnemen. Samen kijken we dan wat er mogelijk is. 

Inclusief

  • Stofzuigen voor thuiskomst (vanaf 5 dagen vakantie) 
  • Huisvuil afvoeren 
  • Plantjes water geven 
  • Post op de afgesproken plek verzamelen