Naturis Eend

Zeer geschikt als eliminatiedieet doordat er maar één eiwitbron in voorkomt (enkel eend) of ter afwisseling. Volledig voer voor honden. 

Wij werken met vers vlees dat geschikt is voor menselijke consumptie en dat komt van EEG goedgekeurde slachthuizen. Al deze slachthuizen staan onder de strenge controle van het FAVV en dat is bij ons niet anders. Buiten de verplichte controles van het FAVV, laten wij ons vlees iedere week controleren op salmonella en entero’s in een erkend lab om zodoende zeker te kunnen zijn dat wij enkel kwalitatief goede grondstoffen verwerken.

De grondstoffen worden bevroren of ijskoud verwerkt en worden niet verhit zodat de natuurlijke vitaminen, aminozuren en mineralen behouden blijven.

Aan onze Versvlees Voeding wordt geen extra calcium/fosfor toegevoegd. De oorsprong van het calcium/fosfor komt dus steeds uit de natuurlijke bron:

  • Voor gevogeltesoorten: gemalen botten (bijvoorbeeld graankippen, eend, kalkoen,enz…)
  • Voor rundersoorten: gemalen bot en kraakbeen van het rund (bijvoorbeeld geit, rund, kalf,..enz)
  • Voor vissoorten: er worden steeds hele vissen verwerkt (bijvoorbeeld makreel, haring, zalm,..enz)

Aan al onze soorten wordt er zeewier aan toegevoegd wat een echte vitaminenbom is voor uw hond.

Naturis heeft een zeer uitgebreid gamma aan versvlees voeding zodat er zeker voor iedere hond iets te vinden is.

Wij verpakken ons vlees in doorzichtige worstenvellen. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar zo kunt je ook zien wat je koopt! Doordat wij enkel natuurlijke producten gebruiken en totaal geen kleurstoffen of dergelijke toevoegen, kunnen er al eens kleurverschillen ontstaan. Dit komt niet doordat de samenstelling aangepast is maar door het feit dat niet ieder dier altijd even vet is.

Bijvoorbeeld:

Soms zijn de kippen vetter dan anders en dan zul je zien dat de worst heel licht van kleur is. Indien de kippen minder vet waren, zul je ondervinden dat de worst donkerder is. Dit kan absoluut geen kwaad voor jouw hond en is gewoon de natuur.

 

Naturis voeding

Deze voeding is gegarandeerd zonder bindmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen, varkensvlees en dierproeven.

Bewaren: in de vriezer

Ontdooien: in de koelkast, na het ontdooien is het vlees nog 2 dagen houdbaar in de koelkast. Je kunt de worst het beste ontdooid bewaren in een Naturis Curver ontdooi- en bewaardoos daar deze goed afsluit.

Tip: snijd het vel van de worst  terwijl hij nog bevroren is!  Zo blijven er geen stukjes vlees aan je handen of in de clips hangen.

 

Samenstelling:

vers eendenvlees, 1% zeewier, gemalen bot

Analytische bestanddelen:

ruw eiwit 15%, ruw vet 11%, ruw as 3%, ruw celstof 1%, calcium 0,48%, fosfor 0,44%, Vit.A 7.500IE, Vit.D3 750IE, Vit.E 75mg, Koper 2mg

 

Toevoegingen:

zeewier

 

Voedingsadvies:

Puppy 0-15kg: 40g/kg lichaamsgewicht per dag.

Volwassen hond 0-15kg: 30g/kg lichaamsgewicht per dag.

Volwassen hond >15kg: 20g/kg lichaamsgewicht per

Naturis eend

€ 3,40

  • Beschikbaar