Krabpaal Excellence

 

De Excellence Topmast krabpaal is een waar paradijsje voor iedere kat! De schitterend afgewerkte krabpalen, zitjes, hangmatten en krabton zijn erg fraai vormgegeven en heel degelijk gemaakt zodat ook ruwe spelers, klauteraars en krabbers zich helemaal uit kunnen leven op deze krabpaal!

 

Wat krijgt uw kat er allemaal mee tot zijn haar beschikking?

 

De krabstammen met een dikte van 15 cm zijn extra stevig uitgevoerd en bekleed met 9 mm dik sisaltouw. Er zijn diverse ligplaatsjes met verschillende vormen en afmetingen. Zo zijn er twee hangmanden van 52 x 42 cm en beschikt deze krabpaal verder over een ligplateau van 65 x 50 cm en ook nog eentje van 40 x 40 cm. Helemaal bovenop de Excellence krabpaal bevindt zich een vierkant ligplekje van 40 x 40 cm met opstaande randen. Op de 3 cm dikke bodemplaat van 75 x 50 cm staat de krabton met twee losse compartimenten boven elkaar.

 

De totale afmetingen van deze krabpaal zijn 140 cm lang, 62 cm breed en maar liefst 217 cm hoog!  Het totale gewicht is 59 kg. Uiteraard zit er een duidelijke handleiding bij de Excellence zodat u geen moeite zult hebben deze prachtige krabpaal zelf in elkaar te zetten. De Excellence wordt geleverd in twee pakketten.

 

Topmast heavy krabpaal excellence zwart

€ 319,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen