Hondenuitlaatservice

Ik houd van orde binnen de groep en vind het fijn om goed overzicht te houden om de veiligheid van de honden te garanderen. Daarom wil ik met betrekking tot de uitlaat service de roedel altijd graag iets kleiner houden in verhouding tot andere uitlaat services. Dit betekent geen grote groepen, niet meer als vier honden tegelijk. Ik streef ernaar honden te combineren in dezelfde wijk. Zo krijgt iedere hond de aandacht die hij of zij verdiend en houd ik de autoreis zo kort mogelijk.

 

Kennismakingsgesprek

Voordat uw hond mee kan met onze wandelingen of aangemeld wordt voor de dagopvang zouden wij graag een afspraak willen maken voor een  kennismakingsgesprek & intake. Tijdens dit gesprek wordt er kennis gemaakt met u en uw hond. Ik begrijp heel goed dat het belangrijk is dat er een basis van vertrouwen en een klik moet zijn, zodat u met een goed gevoel uw hond aan mij toevertrouwd. Er zullen tijdens dit kennismakingsgesprek verschillende onderwerpen aan bod komen, zoals het karakter, de gezondheid van uw hond, uw specifieke wensen en zullen de algemene voorwaarden overhandigd worden. In sommige gevallen zou ik graag met u en uw hond een rondje willen lopen om te zien hoe uw hond zich gedraagt in zijn vertrouwde omgeving. Dit om goed in te kunnen schatten wat ik kan verwachten. De eerste wandelingen loop ik altijd individueel met uw hond, zodat ik uw hond kan leren kennen.

 

Groepswandeling

Voor de groepswandeling worden de honden op afgesproken tijdstip opgehaald en na de wandeling weer thuis gebracht. De groep bestaat uit maximaal vier honden per wandeling en duurt gemiddeld drie kwartier. Deze wandelingen vinden plaats in uw eigen wijk of in een nabijgelegen natuurgebied.

 

Individuele wandeling

Wilt u graag dat uw hond alle aandacht krijgt of is uw hond iets minder sociaal? U kunt dan kiezen voor een individuele wandeling, deze wandeling duurt gemiddeld 20 minuten tot een half uur. Uiteraard kunt u de duur van de wandeling ook zelf aangeven. 

 

"Even een behoefte doen"

Tijdens deze korte wandeling kan uw hond even zijn/haar behoefte doen in uw omgeving. Deze wandeling duurt gemiddeld 10 minuten tot een kwartier. 

 

Puppy wandeling

Tijdens deze wandeling wordt er rekening gehouden met de leeftijd van uw puppy, omdat een pup maar vijf minuten mag lopen per levensmaand kan hij of zij pas vanaf tien maanden verantwoord mee met de groepswandeling. Tot die tijd is er alleen een individuele wandeling mogelijk of eventueel een wandeling met onze eigen hond voor socialisering. Daarnaast zal ik mij afstemmen op uw wijze van opvoeding.